Ole manaoga ole maketi mo tioata maualuga borosilicate ua sili atu ile 400,000 tone!

E tele oloa vaevaega o tioata borosilicate.Ona o le eseesega i le faagasologa o le gaosiga ma faigata faʻapitoa o tioata borosilicate i fanua oloa eseese, o le numera o pisinisi pisinisi e eseese, ma e ese le faʻaogaina o maketi.

O le tioata maualuga o le borosilicate, e lauiloa foi o le tioata malo, o se tioata e gaosia e ala i le gaosiga o tekonolosi e ala i le faʻaaogaina o meatotino o tioata e faʻatautaia ai le eletise i le vevela maualuga, ma le faʻamafanafanaina i totonu o le tioata e ausia ai le faʻafefeteina o tioata.O le faʻalauteleina o le vevela o le tioata borosilicate maualuga e maualalo.Faatasi ai ma i latou, o le laina fa'alauteleina fa'alumaina fa'atasi o le "borosilicate glass 3.3" o le (3.3±0.1) × 10-6/K.O mea o loʻo i totonu o le borosilicate i totonu o lenei ipu tioata e maualuga tele, i le faasologa.O le boron: 12.5% ​​-13.5%, silicon: 78% -80%, o lea e taʻua ai tioata maualuga borosilicate.

O le tioata maualuga o le borosilicate e lelei le teteʻeina o le afi ma maualuga le malosi faaletino.Pe a faʻatusatusa i tioata masani, e leai se oona ma aʻafiaga.O ona mea faʻainisinia, faʻamautu vevela, mautu vailaʻau, faʻamalama malamalama, faʻafefe vai, faʻafefe alkali, faʻamaʻi faʻamaʻi ma isi mea e sili atu.maualuga.O le mea lea, e mafai ona faʻaaogaina lautele tioata borosilicate i vailaʻau, aerospace, militeri, aiga, falemaʻi ma isi fanua, ma e mafai ona faia i lamepa, ipu laulau, ipu masani, fasi telescope, masini fufulu masini mataʻituina pu, microwave ogaumu ipu, vevela vai la. ma isi oloa.

Faatasi ai ma le faatelevaveina o le faʻaleleia o le faʻaogaina o le faʻaogaina o Saina ma le faʻateleina o le faʻalauiloaina o maketi o oloa tioata borosilicate maualuga, o loʻo faʻaauau pea le faʻatupulaia o le manaʻoga mo tioata borosilicate maualuga.Ole manaoga ole maketi tioata o loʻo faʻaalia ai se faʻatupulaia vave.E tusa ai ma le "2021-2025 China High Borosilicate Glass Market Monitoring and Future Development Prospect Research Report" na tuʻuina mai e le Xinsijie Industry Research Center, o le manaʻoga mo tioata maualuga borosilicate i Saina i le 2020 o le a 409,400 tone, o se faʻaopoopoga i lea tausaga ma lea tausaga. o le 20%..6%.

E tele oloa vaevaega o tioata borosilicate.Ona o le eseesega i le faagasologa o le gaosiga ma faigata faʻapitoa o tioata borosilicate i fanua oloa eseese, o le numera o pisinisi pisinisi e eseese, ma e ese le faʻaogaina o maketi.O loʻo i ai le tele o atinaʻe gaosiga i le fanua o tioata borosilicate e masani ma maualalo e pei o mea taulima ma sapalai umukuka.O lo'o iai fo'i nisi atina'e fa'aa'oa'oga fa'aa'oa'oga i totonu o le alamanuia, ma e maualalo le fa'atauaina o maketi.

I le fanua o oloa tioata borosilicate maualuga o loʻo faʻaaogaina i fanua o le malosi o le la, faufale, vailaʻau vailaʻau, alamanuia militeri, ma isi, ona o faigata faʻapitoa tele, tau maualuga o gaosiga, e toʻaitiiti pisinisi i le alamanuia, ma le maualuga o le maketi. .O le avea o se fa'ata'ita'iga maualuga borosilicate tioata afi, o lo'o i ai nei ni nai pisinisi fa'apitonu'u e mafai ona maua ai tioata maualuga borosilicate.Hebei Fujing Special Glass New Material Technology Co., Ltd. ma Fengyang Kaisheng Silicon Material Co., Ltd. e fai si maualuga o sea maketi..

Fai mai le au su'esu'e o pisinisi mai Xinsijie i totonu o le atunu'u, o le fa'aogaina o tioata maualuga borosilicate o lo'o i ai pea le tele o avanoa mo le fa'aleleia atili, ma o le tele o fa'amoemoega o le atina'e e le mafaatusalia i tioata masani soda-lime-silica.O tagata faigaluega faʻasaienisi ma tekinolosi mai le lalolagi atoa ua latou gauai tele atu i tioata borosilicate.Faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o manaʻoga ma manaʻoga mo tioata, tioata borosilicate o le a faia se sao taua i le alamanuia tioata.I le lumanaʻi, o le a atiaʻe le tioata maualuga o le borosilicate i le itu o le tele-specification, tele-tele, tele-functional, maualuga-lelei ma tele-tele.


Taimi meli: Feb-08-2022