Fuafuaga o maketi: O le tuputupu aʻe o tioata borosilicate i vailaʻau o le a oʻo atu i le 7.5%

O le "Pharmaceutical Borosilicate Glass Market Report" o loʻo tuʻuina atu ai se suʻesuʻega loloto o faiga o maketi, faʻamatalaga macroeconomic ma mea tau pulega, faʻapea foʻi ma le matagofie o maketi o vaega eseese o maketi, ma faʻamatalaina le aʻafiaga o mea tau maketi eseese i vaega maketi ma itulagi.Le aʻafiaga o le fou fou o le pale virus e faʻavae i luga ma pito i lalo itulagi i luga o le alamanuia filifili, itulagi eseese ma atunuu tetele, ma le lumanaʻi atinaʻe o pisinisi.E tusa ai ma le lipoti, o le aofaʻi o le tuputupu aʻe faʻaletausaga o tupe maua o maketi o tioata borosilicate i vailaʻau e faʻamoemoe e oʻo atu i le 7.5% i le 2027.

O kamupani mata'iata tioata borosilicate ta'uta'ua i le lalolagi e aofia ai Schott, Corning, Kavalier Glass, De Dietrich, NEG, Hilgenberg GmbH, JSG, Borosil, Asahi Glass, Linuo, Yaohui Group, Fa Stars Glass, Shandong Pharmaceutical Glass Co., Ltd, Triumph Technology. ma isi.

O lenei lipoti o loʻo aofia ai le au taʻalo tele i le fale tioata borosilicate i vailaʻau, sea maketi, faʻatau oloa, ma faʻamatalaga a le kamupani.Iloilo le tele o tagata auai i maketi e fa'atatau i le gaosiga, tupe mama atoa, tau maketi ma le fa'atulagaina o tau.

tioata borosilicate i vailaau e masani ona vaevaeina i:

tioata borosilicate lanu enaena

Amber medium tioata borosilicate

O le tioata borosilicate i vailaʻau e masani lava ona vaevaeina i tagata faʻaaogaina / faʻaoga vaega:

Ampulule

tui

fagu fa'asusu


Taimi meli: Nov-19-2021