Ua tatalaina le lipoti faaletausaga a le LVMH 2022: o tupe maua o le uaina ua ausia faamaumauga!Fa'asoa: E tele auala a Hennessy

Moët Hennessy-Louis Vuitton Group (Louis Vuitton Moët Hennessy, e taʻua o le LVMH) talu ai nei na tuʻuina atu ai lana lipoti faʻaletausaga, lea o le a maua ai e le pisinisi uaina ma agaga le tupe maua o le 7.099 piliona piliona ma tupe mama o le 2.155 piliona i le 2022, i le tausaga i luga. -tausaga siʻitia o le 19% ma le 16%, ae o loʻo i ai pea se avanoa pe a faʻatusatusa i isi vaega pisinisi o le vaega.
Aemaise lava, o Hennessy o le a faʻaitiitia le aʻafiaga o le faʻamaʻi e ala i le siʻitia o tau i le 2022, ae o le mea moni, ona o le tele o oloa i totonu o le alalaupapa, o loʻo i lalo o le tele o faʻamaumauga a le aufaipisinisi.

LVMH faʻamatalaina pisinisi uaina: "Faamaumau tulaga o tupe maua ma tupe maua"
O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai o le pisinisi o le uaina ma le agaga o le LVMH o le a ausia tupe maua o le 7.099 piliona piliona i le 2022, o le faʻatupulaia o le 19% i lea tausaga ma lea tausaga;tupe mama o 2.155 piliona euros, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga o le 16%.faamatala.

O lana lipoti faaletausaga na taʻua ai le siitia o le Champagne i le 6% ona o le faaauau pea o le manaoga na mafua ai le faateleina o le sapalai o le sapalai, faatasi ai ma le malosi malosi i Europa, Iapani ma maketi fou, aemaise lava i le "maualuga le malosi" alalaupapa ma vaega gastronomical;Na maua e Hennessy Cognac Fa'afetai i lana fuafuaga o le fa'atupuina o tau, o le malosi o faiga fa'avae o le fa'atuputeleina o tau e fa'afefe ai le a'afiaga o le fa'ama'i i Saina, a'o le Iunaite Setete na a'afia i fa'alavelave fa'aletonu i le amataga o le tausaga;Ua fa'amalosia e le fa'ato'aga lana vaega fa'ava-o-malo o uaina fa'apitoa.

E ui lava o loʻo i ai foi se faʻatupulaia lelei o le faʻatinoga, o le pisinisi o le uaina ma le agaga e faʻatatau i lalo ifo o le 10% o le aofaʻi o tupe maua a le LVMH Group, faʻatulagaina mulimuli i vaega uma.O le fua faatatau o le tuputupu aʻe o tausaga taʻitasi e tutusa ma le "mea faʻatau ma paʻu" (25%) ma filifili E i ai se vaʻa manino i le faʻatau (26%), e sili atu nai lo mea manogi ma mea teuteu (17%), matamata ma mea teuteu (18%).
I le tulaga o tupe mama, o le pisinisi o le uaina ma le agaga e tusa ma le 10% o le aofaʻi o tupe mama a le LVMH Group, lona lua i le 15.709 piliona piliona o "mea faʻatau ma paʻu", ma o le siʻitia i lea tausaga ma lea tausaga e naʻo le maualuga. nai lo le "mea manogi ma mea teuteu" (-3%).
E mafai ona vaʻaia o le faʻatupulaia o tausaga taʻitasi o tupe maua ma tupe mama a le pisinisi uaina ma agaga ua oʻo i le maualuga o le LVMH Group, e tusa ma le 10%.

O le lipoti faaletausaga na taʻua ai o le faatauina atu o Hennessy i le 2022 o le a paʻu teisi i lea tausaga ma lea tausaga ona "o le faʻatusatusaga i le va o le 2020 ma le 2021 e matua maualuga lava."Ae ui i lea, e tusa ai ma le sili atu ma le tasi le tufatufaina atu o laina i totonu, e tusa ai ma ana fuainumera, o le faʻatau atu o oloa uma a Hennessy i le 2022 o le a faʻaititia pe a faʻatusatusa i le 2021, aemaise o oloa maualuga o le a faʻaitiitia atili ona o le aʻafiaga o faʻamaʻi.

E le gata i lea, "o le faiga faʻavae malosi o le siʻitia o tau o le cognac a Hennessy e faʻafefe ai le aʻafiaga o le faʻamaʻi faʻamaʻi" - e moni, o Hennessy e tele siʻitaga tau i le 2022, o loʻo taʻua ai foi le "VsOP packaging redesign ma pisinisi fou maketi" o loʻo taʻua foi i le lipoti faaletausaga Tasi. o mea taua.Peita’i, e tusa ai ma le WBO Spirits Business Observation, ona o le tele o oloa tuai o lo’o teuina i totonu o le alalaupapa, o lo’o fa’atauina atu pea oloa tuai o lo’o afifiina mo se taimi umi.A maeʻa le suʻesuʻeina o nei oloa, A maeʻa le siʻitia o tau, o oloa faʻapipiʻi fou e ono faʻamautu le tau.

"O le faʻatauga o le Champagne ua faʻateleina i le 6%" - E tusa ai ma se faʻalapotopotoga faʻapisinisi, o le maketi i totonu o le fale mo le champagne o le a le lava le sapalai i le 2022, ma o le faʻaopoopoga lautele o le a sili atu i le 20%.E oo mai i le taimi nei 1400 yuan/fagu.Ae mo uaina i lalo o le LVMH, na ioeina e le aufaipisinisi le faʻatinoina o le tele o isi faʻailoga sei vagana ai Cloudy Bay i totonu o maketi i totonu o le atunuʻu e le lelei.

E ui ina talitonu le LVMH o le a faʻamalosia lana taʻitaʻiga i le lalolagi atoa i le vaega taugata i le 2023, o loʻo i ai pea se auala umi e alu ai i totonu o le vaega pisinisi o le uaina ma agaga.


Taimi meli: Ian-29-2023