Afai e tatau ona e onā, e tatau ona e "ona", o le faʻaaloalo sili lea mo le olaga

O nisi tagata i luga o le laulau uaina e le mafai ona inu i le afe ipu, ma o nisi tagata e mafai ona onana pe a uma le tasi.Inu inu, aua le popole i le tele pe itiiti, iloa le faʻafefe i ai, fiafia i le fiafia o le faʻaaloalo sili lea mo le olaga.

O le “ona” e atili ai ona māfana uō.
Fai mai le muagagana, "e seasea se afe ipu uaina pe a e feiloai i se uo fatafata."O se faamanuiaga sili le feiloai i se uo fatafata i le laulau uaina.A leai sau mea e fai, valaaulia au uo taitoalua ma taitoalua, nofo i le auala, inu i le laulau, talatalanoa e uiga i mataupu faaleaiga, ma talanoa e uiga i le olaga.

Fa'afiafia i lenei taimi paganoa ma au uo, e te le mana'omia ni upu se tele, na'o se tilotilo ma o le a malamalama au uo ia te oe.O mataupu faatauvaa uma o le olaga, o le le fiafia i galuega, ma le leai o se fesoasoani i le olaga o loo i totonu o se ipu uaina.

O le “ona” e atili suamalie ai le tofo o le nuu.
O le aiga o le faasinoga lea o le nuu;uaina o le tofo o le nuu.E tofu le itulagi ma lana uaina faapitoa ma meaai faapitoa.O tausaga uma i le malaga toe foʻi i le taimi o le Spring Festival, e masani ona faʻatumu e matua se pusa atoa e tumu i mea mo a latou fanau, e aofia ai le uaina ma fualaau faisua.Mo tagata feoa'i ua feoai solo i fafo i le tausaga atoa, o le 'ai o se gutu o meaai a le nuu ma inu se gutu o le uaina o le nuu o le mafanafana sili lea o le olaga.

A oʻo mai le Tausamiga o le Tautotogo i le tausaga a sau, e toe foʻi atu tagata feoaʻi mai le lalolagi atoa i o latou fale.O manatu fa'aleaiga a tagata Saina, amio fa'aleaiga ma le alofa fa'aleaiga o lo'o iai uma i totonu o se ipu uaina, lea na tumau mo le faitau afe o tausaga ma fa'asolo mai e o'o mai i aso nei.

O le “ona” e atili ai ona alofa le alofa i le loto.
E te le iloa po o ai e alofa ia te oe seia e ma'i, ma e te le iloa po o ai e te alofa i ai pe a e onā.E ui lava o se tala malie, ae e le o se mafuaaga.Pe e te manatua ea lou valea i le alofa pe a uma ona inu, ma le tiga o lou loto pe a e mafaufau i lena TA pe a uma ona inu?

E i ai le oona ma le suamalie i le alofa.Pe a tatou mafatia ona o le alofa, tatou te mafaufau pea i le uaina.O le ava malosi o loʻo i ai se ituaiga o mana faʻataulāitu, lea e mafai ai e tagata ona sosola ese mo sina taimi mai le fale o le mea moni, toe foʻi i le tagata lava ia ma oʻo saʻo i le fatu muamua.A uma ona ou onā, o le mea e masani ona ou le mafaufau pe fai atu, o le mea ou te le mautonu i le mea moni ma le iloa manino, e matua manino lava i le taimi nei.Ua onanā tagata, ae ua ala le loto.

O tagata popoto anamua e matua tuulafoaiina, na o le au inu e teu o latou igoa.O tagata atamamai ma tagata atamamai e pei o tagata masani e pei o i tatou, o mea latou te inu o le uaina, o mea latou te faʻamalieina o latou popolega, ma o mea latou te tuʻuina i luga o latou loto o lagona.Inu pe a e fiafia, inu pe a e le fiafia, inu pe a e fiafia, inu pe a e ita, inu pe a teteʻa, ma inu pe a e toe feiloaʻi.

E faigata mo tagata o loʻo mafaufau i taimi uma ona talisapaia le matagofie maaleale o le olaga.O tagata e tatau ona onana e "ona" ma iloa le auala e fiafia ai i le olaga ma lagona lagona i le va o tagata.

O sina meainu itiiti e manaia, ae o le onā tele e afaina ai le tino.O le ava malosi o se mea lelei, ae aua le matapeʻapeʻa.


Taimi meli: Ian-29-2023