Asahi e fa'alauiloa pia fa'amamago e le o le ava malosi

I le aso 14 o Novema, na faʻasalalau ai e le kamupani gaosi Iapani Asahi le faʻalauiloaina o lana pia muamua a Asahi Super Dry non-alcoholic beer (Asahi Super Dry 0.0%) i Peretania, ma sili atu maketi tetele e aofia ai le US o le a mulimulitaʻia.

O pia Asahi Extra Dry e le o ni ava malosi o se vaega o le tautinoga lautele a le kamupani ia maua le 20 pasene o lana vaega e ofoina atu isi mea e le o le ava malosi i le 2030.

O le pia e le o le ava malosi e sau i le 330ml apa ma o loʻo maua i pusa o le 4 ma le 24. O le a faʻalauiloa muamua i Peretania ma Aialani ia Ianuari 2023. O le a maua le pia i Ausetalia, Niu Sila, US, Kanata ma Farani. mai Mati 2023.

O le suʻesuʻega a Asahi na maua ai e tusa ma le 43 pasene o tagata inu na fai mai o loʻo latou taumafai e inu i se tulaga faʻapitoa, aʻo suʻe ni meainu e leai se ava malosi ma meainu e le afaina ai le tofo.

O le fa'asalalauga fa'atauva'a a le Vaega a Asahi i le lalolagi atoa o le a lagolagoina le fa'alauiloaina o le pia a le Asahi Extra Dry e le o le ava malosi.

Ua siitia e Asahi lona talaaga i le tele o taaloga tetele i nai tausaga ua mavae, aemaise lava i faiga faapaaga ma le City Football Group e aofia ai Manchester City FC.O se sponsor pia mo le 2023 Lakapi Ipu a le Lalolagi.

Na taʻua e Sam Rhodes, Faʻatonu Maketi, Asahi UK: “Ua suia le lalolagi o pia.Faatasi ai ma le 53% o tagata faʻatau o loʻo faʻataʻitaʻiina ituaiga fou e leai se ava malosi ma e maualalo le ava i lenei tausaga, matou te iloa o loʻo suʻe e tagata fiafia pia Peretania mo pia sili ona lelei e mafai ona fiafia ai e aunoa ma le faʻafefeina o pia faʻafouina.E mafai ona fiafia i le tofo i le fale ma fafo.O le pia Asahi Extra Dry e le'o le ava ua saunia e fa'afetaui i le tofo o lona saini muamua o le Extra Dry tofo, ma ofoina atu le tele o filifiliga.E faavae i luga o suʻesuʻega ma suʻesuʻega lautele, matou te talitonu o le a avea lenei mea ma pia e le o se ava malosi mo soʻo se taimi.


Taimi meli: Nov-19-2022