O le a le mafuaaga o le faaaogaina soo e le sauai pia i le ava?

O loo umia e China Resources Beer le 12.3 piliona sea o le Jinsha Liquor Industry, ma na ta‘ua e Chongqing Beer o le a lē taofia ai lona aafia i le ava malosi i le lumanai, lea ua toe tulai mai ai se mataupu vevela o le faalauteleina o tuaoi o le pia o le pisinisi o le ava.

O lona uiga la, o le fusia e le sau'ai pia i le pisinisi o le ava ona o le manogi tele o le ava, pe o le ituaiga pia e sopoia tuaoi ma le loto i ai?

I le taimi nei, o le atinaʻeina o pisinisi pia e fai si matua, ma o le tauvaga maketi e fai si malosi.Aemaise lava ina ua maeʻa le 2013, o le gaosiga ma le faʻatau atu o le fale pia a loʻu atunuu na maualuga ma faʻaitiitia, ma ulufale atu i le vaitau o tauvaga faʻatau.

Fai mai le aufaipisinisi, e ui lava o le taimi nei o pia ma le ava malosi ua ulufale atu i le vaitau o le tauvaga o oloa, ma o le tulaga o le eseesega o pisinisi ua sili atu ona manino.Peita'i, pe a fa'atusatusa i le pisinisi pia, e maualuga le tau o le 'ava, e maualuga atu fo'i le tau o le iunite, ma e mau'oa fo'i le tupe mama.

O le mea moni o nisi kamupani pia e faʻalauteleina a latou pisinisi ava e faʻateleina ai a latou tupe maua atoa atonu o se tasi lea o mafuaʻaga e filifili ai ituaiga pia e talia le ava.

I le taimi lava e tasi, mai le vaʻaiga o le taamilosaga o le ola o oloa, o le ava e leai se ola.I lalo o le faʻamanuiaga o le uaina tuai ma isi manatu, o le ava e moni o se vaega sili ona maualuga.

E le gata i lea, o le pia e sili atu ona gauai atu i le fou ma le faʻaleleia lelei, aʻo le ava malosi e le muta, o le umi o le taimi, o le sili atu foi lea o le manogi, ma le maualuga o tupe mama.Mo kamupani pia, e mafai e le ava fa'asao i tua'oi ona tu'uina atu le tele o aafiaga fa'atauva'a o feso'ota'iga fa'atau ma maua ai le felagolagoma'i i mana'oga maualalo ma tumutumu.

I le avea ai o se ta’ita’i i le pisinisi pia, e talitonu le China Resources Beer, i le tulaga fa’atauva o lo’o i ai nei le pisinisi pia, e faigata ona fa’alagolago na’o le vaega o pia e ausia ai le tuputupu a’e, ma o le sailia o se ala fou o le fa’amuamua sili lea.

E talitonu China Resources Beer o le ulufale atu i le maketi o le ava a Saina e fesoasoani i ana atinaʻe pisinisi tulitatao ma le faʻalauteleina o ana oloa faʻatau ma alagatupe maua.O lo'o fa'amoemoe le China Resources Beer e fa'atūina nisi o ituaiga ma pisinisi e le o ni pia, ma fa'alauiloa le China Resources Beer e avea ma kamupani fa'asalalau e iai le atina'e e lua o le pia ma le le pia.

I lalo o lea tulaga, o le atinaʻeina o le maketi o le ava e le masalomia o se taumafaiga faʻapitoa a kamupani pia, ma o le sailia foi o le faʻaopoopoga o pisinisi.

E le o se tuusaunoaga le ava e sopoia tuaoi.O le mea moni, o le tele o kamupani ua oomi atu i le auala o le ava ma le isi.

O le lipoti faaletausaga a le Pearl River Beer i le 2021 na faailoa mai ai e faapea o le Pearl River Beer o loo fuafua e faatelevave le galueaina o le ava malosi ma siitia ai le alualu i luma.

O Zhang Tieshan, le taʻitaʻifono o le Jinxing Beer, na faʻaalia mai le 2021, ua tatalaina e le Jinxing Group se auala o le faʻavasegaina, faʻatasi ai ma se faʻataʻitaʻiga tele o fale gaosi oloa o le "faigaina + povi + fau fale + ulufale i le ava".I le 2021, e ala i le faʻatinoina o le sui faʻatau faʻatau atu o le uaina o le seneturi-matua "Funiu Bai", Venus Beer o le a iloa ai le lua-faʻailoga ma le lua-vaega faʻagaioiga i fafo-taimi ma vaitau maualuga, faʻavaeina se faavae mautu mo lona lisi i le 2025 .

Faatasi ai ma le faʻaauau pea o le ulufale mai o ituaiga pia, o le saoasaoa o pia "paʻepaʻe" o loʻo faasolosolo malie lava i luma.O lenei tulaga o le a sili atu ma sili atu ona taatele, ma sili atu kamupani pia e ono amata i lenei auala atinaʻe i le lumanaʻi.

 


Taimi meli: Nov-07-2022