E fa'afefea ona fufulu fagu tioata?

1, fa'aoga tioata i aso uma pe a fa'asusu i le vineka acid i le 30 minute, e mafai ona susulu pei o le fou.Ipu tioata tioata ma isi seti lauti maaleale, e mafai ona solo i se ie fufui i le vineka, nofoaga uliuli lelei, faatasi ai ma se pulumu vaivai-bristled fufui i le vineka, masima fefiloi i le vaifofo e mafai ona solo lemu.E le gata i lea, o le ipu tioata o le a fufulu i le vai, sasaa e pei o le 40 tikeri o le vai mafanafana e pulumu, ona tuʻu lea e faʻamago faʻanatura, e mafai foi ona e aveese le pito i lalo ole fua o le lauti ipu.

2, fa'apipi'i sina pa'u fulunifo ile pito i lalo ole ipu, ona solo lea ile ie nailo.E mafai foi ona e fufui masima masima lelei, o le aafiaga e matua lelei foi.

3, faigofie tele ona faʻamama, aemaise le fua lauti.O le taga palasitika i totonu o se polo, faʻafefe, tuʻu se vaega itiiti o le alkali taumafa, fufulu le ipu, e faigofie ona fufulu.

E fa'afefea ona fufulu fagu tioata?

1, araisa: 10 fatu araisa i totonu o le fagu, sasaa vai, o le aofaʻi o le vai e tusa ma le tasi-lima o le gafatia o le fagu, ona ufiufi lea o le fagu pe a uma ona lulu malosi mo le 10 sekone, ona fufulu lea i le vai, faigofie. e faamama ai le fagu tioata faigata.

2, vineka paʻepaʻe: mama fagu tioata ae tatou te leʻi faia a tatou lava vaifofo faʻamamaina, sasaa vai i totonu o le atigipusa, ona sasaa lea o se sipuni masima, ona sasaa lea o le vineta paʻepaʻe, faʻafefiloi lelei, sasaa i totonu o le fagu tioata faʻafefe mo le lua minute.Mulimuli ane, matou te fa'aogaina se pulumu fulunifo e fufulu ai le fagu tioata, fa'amama i le vai i ni nai taimi i luga.

3, tipolo: matou te iloa o le fagu tioata na faʻaaogaina mo se taimi umi, o luga o le a faʻaputuina se vaega o le palapala, i le taimi nei, e mafai ona e tipiina le tipolo i le afa, o le pito i luga o loʻo pani i le masima, ona sosoo ai lea ma le tipi tipi o le tipolo. o le tipolo e ufiufi e tumu i le masima e olo i tua ma luma i luga o le tioata, ona fufulu lea i le vai ile OK.

4, toothpaste: o le auala e matua faigofie lava, o le oomiina o sina fulunifo, solo i tua ma luma i luga o le fagu tioata, ona fufulu lea i le vai pe a uma ona mama le fagu tioata e pei o le fou.


Taimi meli: Feb-18-2024