Carlsberg va'ai Asia o le isi avanoa pia e leai se ava

I le aso 8 o Fepuari, o le a faʻaauau pea ona faʻalauiloa e Carlsberg le atinaʻeina o pia e le o ni ava malosi, ma le faʻamoemoe e sili atu nai lo le faaluaina o ana faʻatauga, faʻatasi ai ma le taulai faʻapitoa i le atinaʻeina o le maketi pia e le o le ava i Asia.

O le kamupani pia Tenimaka o loʻo faʻateleina le faʻatauina o pia e leai se ava i nai tausaga ua tuanaʻi: I le lotolotoi o le faʻamaʻi Covid-19, o le faʻatauga e leai se ava malosi na siitia i le 11% i le 2020 (faʻaititia le 3.8% i le aofaʻi) ma le 17% i le 2021.

Mo le taimi nei, o le tuputupu aʻe o loʻo faʻamalosia e Europa: Central ma Europa i Sasaʻe na vaʻaia le tele o le tuputupu aʻe, lea na siitia ai le 19% i le 19% o le faatauina atu o pia e le o ni ava malosi a Carlsberg.

Ua vaaia e Carlsberg se avanoa i le maketi pia e le o ni ava malosi i Asia, lea na faalauiloa talu ai nei e le kamupani le tele o meainu e le o ni ava malosi.
I se faʻamatalaga e uiga i pia e leai ni ava malosi i luga o le 2021 tupe maua i lenei vaiaso, na fai mai ai le Pule Sili o Carlsberg Cees 't Hart: “Matou te faʻamoemoe e faʻaauau le malosi o le tuputupu aʻe. O le a fa'alautele atili le matou Portfolio o pia e leai ni ava malosi i totonu o Europa Tutotonu ma Sasa'e ma fa'alauiloa le vaega i Asia, fa'aaogaina a matou fa'ailoga malolosi fa'apitonu'u, a matou fa'ailoga fa'ava-o-malo e ausia ai lea tulaga. Matou te faʻamoemoe e sili atu nai lo le faʻaluaina o matou faʻatauga e leai se ava."

Ua faia e Carlsberg le la'asaga muamua i le fausiaina o lana vaega Asia e leai se ava malosi i le fa'alauiloaina o pia le Chongqing Beer i Saina ma le pia e le'o le ava a le Carlsberg i Sigapoa ma Hong Kong.
I Sigapoa, ua fa'alauiloa ai ni fa'ailoga e lua e leai ni 'ava mālosi i lalo o le fa'ailoga Carlsberg e fa'amalieina ai tagata fa'atau e 'ese'ese mea latou te fiafia i ai, fa'atasi ai ma Carlsberg No-Alcohol Pearson ma Carlsberg No-Alcohol Wheat beers e itiiti ifo i le 0.5% le ava.
O avetaavale mo pia e le o ni ava malosi i Asia e tutusa ma Europa. O le vaega ole pia a'o le'i o'o i le fa'ama'i ua leva ona fa'atupula'ia i le fa'atupula'ia o le soifua maloloina i le taimi o le fa'ama'i Covid-19, o se aga e fa'atatau i le lalolagi atoa. E fa'atau e tagata fa'atau oloa lelei ma o lo'o latou su'e ni meainu e fetaui ma o latou olaga.
Fai mai Carlsberg, o le mana'o ia leai se ava malosi o le malosi lea i tua atu o le tala o le masani ai o se isi pia, ma fa'atulagaina o se filifiliga lelei.


Taimi meli: Feb-21-2022