Pi'a pisinisi e sopoia tuaoi ala ava

I le tulaga o le faʻagesegese o le aofaʻi o le tuputupu aʻe o le pisinisi pia a loʻu atunuu i tausaga talu ai nei ma le faʻatupulaia o le malosi o le tauvaga i totonu o pisinisi, o nisi kamupani pia ua amata ona suʻesuʻeina le ala o le atinaʻeina o tuaoi ma ulufale atu i le maketi o le ava, ina ia faʻapea. ina ia ausia se faatulagaga eseese ma faateleina sea maketi.

Peia o le Vaitafe o Penina: Fa'ato'aga muamua o le 'ava

I le iloaina o tapulaʻa o lona lava atinaʻe, na amata ai e Pearl River Beer ona faʻalauteleina lona teritori i isi matata.I le lipoti faʻaletausaga 2021 talu ai nei, na taʻua ai e Pearl River Beer mo le taimi muamua o le a faʻavavevave ai le faʻatupuina o le ava malosi ma faʻateleina ai le alualu i luma.
E tusa ai ma le lipoti faaletausaga, i le 2021, o le a faalauiloa ai e Pearl River Beer le poloketi o le ava, suʻesuʻe ni faiga fou mo le atinaʻeina tuʻufaʻatasia o pisinisi pia ma pisinisi ava, ma ausia tupe maua faʻatau e 26.8557 miliona yuan.

Beer tele China Resources Beer na faasilasilaina i le 2021 o loʻo fuafua e ulufale i le pisinisi ava e ala i le teu faʻafaigaluegaina i Shandong Jingzhi Liquor Industry.Fai mai le China Resources Beer, o lenei gaioiga e fesoasoani i le atinaʻeina o pisinisi e ono tulitatao e le vaega ma le faʻavasegaina o oloa faʻatau ma tupe maua.O le faʻasalalauga a China Resources Beer na faʻaalia ai le valaau manino mo le ulufale aloaia i le ava.

O Hou Xiaohai, Pule Sili o le China Resources Beer, na ta'ua i se tasi taimi e faapea o China Resources Beer ua ia faia se fuafuaga mo le atina'eina o le ava malosi i le vaitaimi o le "14th Five-Year Plan".O le ava o le filifiliga muamua lea mo le fa'avasegaina o fuafuaga, ma o se tasi foi lea o taumafaiga a China Resources Snow Beer i le tausaga muamua o le “Fuafuaga Lona 14 o le Lima Tausaga”.fuafuaga.
Mo le Matagaluega o Punaoa a Saina, e le o se taimi muamua lea ua aafia ai le pisinisi o le ava.I le amataga o le 2018, o Huachuang Xinrui, o se lala o le China Resources Group, na avea ma tagata e umia sea lona lua a Shanxi Fenjiu ma se tupe teufaafaigaluega o 5.16 piliona yuan.O le tele o pule o le China Resources Beer na ulufale i le pulega a Shanxi Fenjiu.
Na faailoa mai e Hou Xiaohai o le isi sefulu tausaga o le a avea ma se sefulu tausaga o le tulaga lelei o le ava ma le atinaʻeina o ituaiga, ma o le a faʻafeiloaʻi e le alamanuia ava avanoa fou tau atinaʻe.

I le 2021, o le a faia e Jinxing Beer Group Co., Ltd. le sui faʻatau faapitoa o le uaina o le seneturi-matua "Funiu Bai", iloa le lua-faʻailoga ma le lua-vaega faʻagaioiga i vaitau maualalo ma tumutumu, faia se laasaga malosi mo Jinxing Beer Co., Ltd. e fa'amanuiaina fa'alaua'itele i le 2025.
Mai le vaaiga o le fausaga o le maketi o pia, i lalo o le tele o le tauvaga tauvaga, e tatau i kamupani ona taulaʻi atu ia latou pisinisi autu.Aisea ua tele ai le tele o kamupani o loo taumafai e faavasega oloa e pei o le ava?
Tianfeng Securities Research Report faailoa mai o le gafatia maketi o le alamanuia pia e latalata i le saturation, o le manaoga mo le aofaiga ua suia i le manaoga mo le lelei, ma le faaleleia o le fausaga o oloa o le fofo sili ona gafataulimaina umi mo le alamanuia.
E le gata i lea, mai le vaaiga i le taumafaina o le ava malosi, o le manaoga e matua ese lava, ma o ava Saina masani o loʻo nofoia pea le tulaga masani o le laulau uaina a tagata faʻatau.
Ma le mea mulimuli, o kamupani pia e iai se isi faʻamoemoega i le ulufale atu i le ava: ia faʻateleina tupe mama.O le eseesega tele i le va o le pia ma le ava malosi o le tupe mama e matua ese lava.Mo ava maualuga e pei o Kweichow Moutai, o le fua faatatau o tupe mama e mafai ona sili atu i le 90%, ae o le fua faatatau o tupe mama o pia e tusa ma le 30% i le 40%.Mo kamupani pia, o le maualuga o tupe mama o le ava e matua manaia.

 


Taimi meli: Apr-15-2022